PR & Werving

De PR en wervingscommissie zorgt ervoor dat Roka op een positieve manier meer zichtbaarheid en bekendheid krijgt middels het regelen van externe communicatie en wervingsactiviteiten voor het werven van nieuwe leden.

PR

Naast de interne communicatie tussen onze leden, is de externe communicatie voor Roka ook van groot belang. Onze pr-commissie richt zich dan ook met name op het vergroten van onze bekend- en zichtbaarheid. Het zichtbaar zijn is tevens ook belangrijk voor onze ledenwerving. Wij maken onze gezellig en sportieve korfbalvereniging zichtbaar via onze website, via de sociale media Facebook en via persberichten aan de lokale media.
Daarnaast regelt onze pr-commissie ook het promotiemateriaal zoals onze flyer, de banner, de vlag enzovoort. Ze zorgen ervoor dat dit alles in dezelfde stijl is, waardoor het meteen te herkennen is.

Werving

Onze wervingscommissie organiseert regelmatig acties om ervoor te zorgen dat het ledenaantal stabiel blijft. Dit doen ze door korfbalclinics aan te bieden tijdens de gymlessen van de basisscholen in Swalmen en de Gemeente Beesel, er worden vriendinnentrainingen georganiseerd en proberen we aan te sluiten bij sportmiddagen van de Gemeente Beesel.

  • DaniĆ«lle Adams (Facebook en website)
  • VACANT
  • VACANT