Laatste nieuws

Nieuwe shirtsponsor Roka 1

Nieuwe shirtsponsor Roka 1

Inge Pelsers Makelaardij en Advies Beesel is de nieuwe shirtssponsor van Roka 1! Wij zijn hier heel blij mee, hartelijk dank.

Week van de scheidsrechter

Week van de scheidsrechter

Van zaterdag 25 september t/m zondag 3 oktober is het weer de week van de scheidsrechter. Roka bedankt alle scheidsrechters voor hun inzet!

Sparen bij Dagwinkel Beesel

Sparen bij Dagwinkel Beesel

Vanaf 1 september kan er bij Dagwinkel Beesel gespaard worden voor de clubkas van verenigingen in het kerkdorp Beesel. Natuurlijk doen wij als Roka hier ook aan mee en kunnen jullie ons steunen. Bij iedere €10 aan boodschappen krijg je een muntje. Dat muntje is €0,50 waard en kan gedeponeerd worden in de inleverbox van de vereniging naar Keuze.

Sterren van Beesel

Sterren van Beesel

Op maandag 20 september hebben wij als korfbalvereniging Roka het startschot gegeven voor de belactie. Verschillende verenigingen in Beesel bellen deze week hun leden en ouders van jeugdleden om zo meer vrijwilligers te werven en het verenigingsleven in Beesel bruisend te houden. Bram Jacobs kwam het eerste telefoontje namens Roka plegen. Vervolgens zijn een aantal vrijwilligers en bestuursleden enthousiast aan de slag gegaan als belteam. We kijken terug op een succesvolle avond en kijken uit naar de vrijwilligersbijeenkomst om woensdag 13 oktober, waar we hopelijk veel nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen.

Jubilarissen korfbalvereniging ROKA

Jubilarissen korfbalvereniging ROKA

Mien Brueren en Annie Murmans, 60 jaar lid

Mien en Annie fietsten op 12 jarige leeftijd samen naar school en kwamen op het idee om bij ROKA te gaan korfballen. Hier hebben zij nooit spijt van gehad. Naast zelf op het veld actief te zijn, hebben zij ook vele vrijwilligerstaken opgepakt.

Annie, had het wedstrijdsecretariaat onder haar hoede en dat ging in het verleden nog allemaal met opgave -en wedstrijdformulieren via de post. Ook was zij 25 jaar bestuurslid, mede oprichtster van ROKA jeugd en later het recreantenteam, welke zij ook 25 jaar getraind heeft. En was zij actief als scheidsrechter van de jeugdwedstrijden.

Mien, heeft vanaf haar 15 jarige leeftijd vele jeugdteams getraind en daarna ook de 1e, 2e en 3e senioren damesteams.

Beiden zijn altijd zeer nauw betrokken geweest bij allerlei activiteiten binnen ROKA en nog steeds zijn zij samen met hun team de  “korfbalfitters” de drijvende veer achter de boekenmarkt.

Allebei zijn zij in het bezit van een Koninklijke Onderscheiding, welke hen zeer gegund is, als voorbeeld voor vele dorpsgenoten!

Annie en Mien hebben al heel wat meegemaakt binnen de club en kijken met veel plezier terug op de afgelopen 60 jaar, als lid van ROKA. Dat er nog een aantal mooie jaren mogen volgen!

Wim Sassen, 25 jaar lid

Wim is met ROKA in contact gekomen, door zijn beide dochters, die gingen korfballen. Hij stond vaak naast de lijn en dan val je op bij de bestuursleden. Voor je het weet word je gevraagd als bestuurslid. Na een korte aarzeling heeft Wim hier ‘ja’ op geantwoord en heeft hij hierin een aantal jaren zitting genomen.

Ook is hij leider/coach geweest van de aspiranten en later ook nog even van dames 1. En was hij medeorganisator van het jaarlijkse kermistoernooi.

Zelf is hij al jarenlang lid van de Steunende Leden binnen ROKA. Dit is een hechte vriendengroep, die hand- en spandiensten verricht binnen de vereniging. Ook zorgt deze groep dat er geld in het laatje komt door het organiseren van verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld het Jeu de Boules toernooi, welke inmiddels overgenomen is door een jongere groep en een Pub quiz. 

Boeken- en platenbeurs 2020

Boeken- en platenbeurs 2020

Korfbalvereniging ROKA houdt dit jaar, voor de achtste keer, een boeken- en platenbeurs op zondag 5 april a.s. van 9.30 uur tot 16.00 uur in Eetcafé-Zaal De Troubadour.

Jubilarissen 2019

Jubilarissen 2019

Op de jaarvergadering van Roka werden 7 jubilarissen gehuldigd.

Blacklight toernooi

De jeugdleden van Roka hebben het naar hun zin op het Black Light Korfbal toernooi in Overloon!

Kampioen ROKA A1 Veldcompetitie

Kampioen ROKA A1 Veldcompetitie

Roka A1 wist de kampioenswedstrijd tegen Arcades A2 in Liessel  zaterdag 1 juni in haar voordeel te beslechten.

Boeken- en platenbeurs Beesel

Boeken- en platenbeurs Beesel

Korfbalvereniging ROKA organiseert een boeken- en platenbeurs op zondag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur in Café-Zaal De Troubadour, Markt 7 in Beesel.

Sponsoring Korfbal-ballen

Sponsoring Korfbal-ballen

Dankzij een mooie sponsoring van Reinders Koel- en Aircotechniek kan ROKA weer heel wat puntjes binnenslepen!

Sportmarkt Gemeente Beesel

Sportmarkt Gemeente Beesel

Op woensdag 21 februari vond de eerste Sportmarkt plaats in sporthal de Schans. Meer dan 100 kinderen waren aanwezig om te kiezen uit de verschillende sporten!

R.O.K.A. Night

R.O.K.A. Night

Heb jij zin in een gezellige avond, overnachting én ochtend met jouw team? Geef je dan voor 1 maart op! Vrijdagavond 23 maart tot zaterdagmiddag 24 maart.

ROKA in Puiklokaal

ROKA in Puiklokaal

Leuk artikel over ROKA in het online-magazine van Puiklokaal. ROKA heeft een vaste plek onder ' Sport'. Iedereen kan zich gratis aanmelden en inschrijven voor het gratis tijdschrift van Puik.

Kerstbrunch de Solberg

Op zondag 17 december 2017 word er weer de kerstbrunch georganiseerd voor iedereen die actief is op de Solberg.

Korfbalvereniging R.O.K.A. Beesel

Sportpark de Solberg
Sint Antoniusstraat 17
5954 NA Beesel

Correspondentieadres:
Sint Antoniusstraat 17
5954 NA Beesel

E-mail: info@rokabeesel.nl

Onze privacyverklaring