Onze commissies

PR & Werving

PR

Naast de interne communicatie tussen onze leden, is de externe communicatie voor Roka ook van groot belang. Onze pr-commissie richt zich dan ook met name op het vergroten van onze bekend- en zichtbaarheid. Het zichtbaar zijn is tevens ook belangrijk voor onze ledenwerving. Wij maken onze gezellig en sportieve korfbalvereniging zichtbaar via onze website, via de sociale media Facebook en via persberichten aan de lokale media.
Daarnaast regelt onze pr-commissie ook het promotiemateriaal zoals onze flyer, de banner, de vlag enzovoort. Ze zorgen ervoor dat dit alles in dezelfde stijl is, waardoor het meteen te herkennen is.

Werving

Onze wervingscommissie organiseert regelmatig acties om ervoor te zorgen dat het ledenaantal stabiel blijft. Dit doen ze door korfbalclinics aan te bieden tijdens de gymlessen van de basisscholen in Swalmen en de Gemeente Beesel, er worden vriendinnentrainingen georganiseerd, in de herfstvakantie sluiten we aan bij de vakantiepas en we nemen deel aan de sportmarkt binnen onze gemeente.

Bezetting

  • Miriam Ambaum
  • Daniëlle Adams
  • Froukje Schell (Facebook)

Korfbalvereniging R.O.K.A. Beesel

Sportpark de Solberg
Sint Antoniusstraat 17
5954 NA Beesel

Correspondentieadres:
Sint Antoniusstraat 17
5954 NA Beesel

E-mail: info@rokabeesel.nl

Onze privacyverklaring