Boeken en platenbeurs in combinatie met kofferbakmarkt

Boeken en platenbeurs in combinatie met kofferbakmarkt

Op zondag 2 april organiseren korfbalclub ROKA en Schutterij-broederschap St. Georgius en St. Sebastianus gezamenlijk een boeken/platenbeurs  in combinatie met een kofferbakmarkt.

De boeken- en platenbeurs van ROKA kent reeds een lange geschiedenis, waarbij een breed scala aan boeken en platen te vinden zijn uit een grote voorraad. Literatuurliefhebbers kunnen snuffelen tussen een goed gesorteerd assortiment. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het ruime aanbod aan elpees en singles. De verkoop van de boeken en platen is geheel in handen van de korfbalvereniging.

De kofferbakmarkt is een nieuwe aanvulling waarbij je als verkoper met je auto/busje vanuit de kofferbak zelf je eigen spullen kan verkopen. Voor een ieder die op zolder of in de schuur te lang spulletjes heeft bewaard, biedt deze kofferbakmarkt de ideale uitkomst. Zorg dat je er snel bij want vol is vol.

Dit evenement vind plaats op het terrein bij het schutterijlokaal op de Muizenbroekerweg 2 5954 GB Beesel.

Tijdstip: 10 uur tot 16.00 uur.

Entree bezoekers 2 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Parkeren bezoekers gratis

Voor meer informatie over reglement en aanmelding zie website: www.schutterij-beesel.nl

Contactpersoon Jo Thijssen, tel. 0625315907.