Kampioen ROKA A1 Veldcompetitie

Roka A1 wist de kampioenswedstrijd tegen Arcades A2 in Liessel  zaterdag 1 juni in haar voordeel te beslechten.

Het team won deze wedstrijd overtuigend met een 4-6 eindscore. Bij de rust was de stand nog 3-3. Een hele spannende eindstrijd die beloond werd met een overwinning op de nummer twee van de competitie. Met deze voorsprong sleepten ze het kampioenschap definitief binnen.

Met ideale weersomstandigheden en enthousiast meegereisde supporters uit Beesel maakten beiden teams er een spannende wedstrijd van. De beginfase ging gelijk op en beide teams hadden kans op de overwinning. Roka A1 begon fanatiek aan de tweede helft en wist uiteindelijk de korf nog drie keer te treffen.

Roka A1 speelde de hele competitie overtuigend en wist van de 6 wedstrijden er 5 te winnen en 1 gelijk te spelen.

Coach Rob Ambaum, die gedurende de competitie ondersteund werd door Karen Meerts, Mara Verstappen en Josephine Ramakers van Roka 1, is trots op zijn meiden. En terecht!