Boeken- en platenbeurs Beesel

Boeken- en platenbeurs Beesel

Korfbalvereniging ROKA organiseert een boeken- en platenbeurs op zondag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur in Café-Zaal De Troubadour, Markt 7 in Beesel.

Op deze beurs, die alweer voor de 7de keer jaarlijks gehouden wordt door de leden van ROKA, kunnen literatuurliefhebbers heerlijk snuffelen tussen de goed gesorteerde en vele soorten boeken: romans, biografieën, stripboeken, kookboeken, kinderboeken en nog veel meer genres.

Muziekliefhebbers zullen hun hart kunnen ophalen bij het ruime aanbod van elpees en singles, waarmee de organisatie inhaakt op de hernieuwde belangstelling voor vinyl. Van klassieke muziek tot popmuziek, alles is aanwezig. Ook cd’s en dvd’s worden aangeboden. Kom kijken en sla je slag op deze gezellige beurs! Entree 1 euro.

Contactpersoon: Annie Murmans, Tel. 077-4742428.